sunnuntai 6. huhtikuuta 2008

Huh, oon ihan väsähtänyt. Tein tänään kaksi tosi rankkaa 20 minuutin lenkkiä. Oon tyytyväinen itseeni. Siivottua en saanut, mutta pyykkiä tuli pestyä ja huomenna pitää pestä lisää. Jatkoin maalaamista jonkin verran ja kuvat alkavat nyt paremmin hahmoittua päässäni.

Vanhempien luona kävin syömässä tosi hyvää uunilihaa ja katsomassa kissoja. Kahvitkin juotiin.

Mittailin eilen vähän itseäni ja lantiolta on nyt lähtenyt 10cm, rintojen alapuolelta 6-7cm. Vauhtihan ei ole ollut mikään päätä huimaava, mutta toivon mukaan tällä tavoin tulokset olisivatkin pysyvämpiä. Nyt toivottavasti homma lähtee etenemään vielä paremmin, kun sain tämän kuntokuurin aloitettua. Koitan myös tarkkailla syömisiä entistä enemmän ja säännöllistää sitäkin hommaa. En oo mikään nipolaihduttaja, herkuttelen jos mieli tekee (nimim. just söin suklaalevystä rivin). Mulla ei oo koskaan ollut kuitenkaan mitään hirveää makeanhimoa onneksi, joten ei tee tiukkaa olla napsimatta karkkia, vaikka sitä oiskin kaapissa saatavilla. Suolaiset jutut onkin sitten se mun heikkous.

En oo mikään ahmija, tai mätä itseeni suunnattomia määriä normaaliruokaa, en vaan yksinkertaisesti liiku tarpeeksi, mutta se asiahan on toki muuttumassa. Leipää syön kyllä ihan liikaa ja kasviksia liian vähän, mutta enpä enää kohta.

Ei kommentteja: