maanantai 21. huhtikuuta 2008

Ihanaa kun aurinko jaksaa paistaa. Kohta katson uuden Desperate Housewives-jakson ja sitten ehkä menen lenkille tai alan maalaamaan. Mies ei tietenkään muistanut tuoda kameraa, joten siitä vieroittuminen jatkuu.

On vähän jotenkin hauras olo kaoottisen viikonlopun jälkeen. Poistin tästä blogista liian henkilökohtaiseksi kokemani kirjoitukset, sitä joskus kirjoittaa niin ajattelematta. Ei ehkä ole hyvä kaikkea elämästään paljastaa. Sen verran voin kertoa niille, jotka eivät ehtineet tilityksiäni lukemaan, että riitelin ystäväni kanssa ja nyt hän on mielestäni perusteettomasti minulle vihainen, koska pyysin käytöstäni jo anteeksi, eikä hän näe vikaa omissa toimintatavoissaan.

En tavallisesti riitele kenenkään kanssa ja tämä olotila on minulle hyvin outo. Oon vähän liian kiltti toisinaan ja annan ihmisten käyttäytyä reviirilläni sellaisella tavalla jota en oikeasti hyväksy. Räjähdän muutaman kerran vuodessa, kun joku menee niin kertakaikkisen yli etten enää pysty vaikenemaan. Nyt oon aikonut ottaa vähän suoremman linjan, ettei nämä asiat patoutuis.

Ei kommentteja: