torstai 10. huhtikuuta 2008

Tällaisia söpöläisiä löytyi tiimarista, harmittaa kun tuli ostettua vain yksi pari. Pitää käydä hakemassa kohta lisää. Oon mahdottoman lapsellinen ja tykkään kaikesta tämmöisestä söpöstä, en kuitenkaan mielelläni haali kovin paljoa krääsää ympärilleni, mutta ajattelin että noita voisi ripotella sinne tänne vähän piristämään arkea.

Ostin pari pientä meriheinäkoria, en vielä keksinyt mihin ne oikeastaan meinaan sijoittaa. Päätyivät nyt väliaikaisesti keittiöön sen mummon vanhan astiakaapin päälle. Jemmasin niihin kynttilöitä ja käytöstä poistetut Ikean Data-aterimet ( jos joku tahtoo ostaa ne niin halvalla lähtis ).


Aterimina minulla on tällä hetkellä Fiskarssin Vervet, joista tykkään tosi paljon, niissä on tuollaisia kiemurakukkia. Kaikki keitot ja sopat on kuitenkin pakko syödä jostain ihmeestä minulle päätyneillä Etelä-Korealaisilla lusikoilla, joissa on todella pyöreä pää, kaikki vaan maistuu tuhat kertaa paremmalta kun niillä syö.

3 kommenttia:

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Löysin blogisi blogiini jättämäsi kommentin kautta, kauniita kuvia ja esineitä sinulla :)

Laiza kirjoitti...

Kiitos, tykkäsin sun blogista kovasti, itse en jotenkin osaa niin pitkästi ja perusteellisesti tuntojani tähän blogiin sepustaa, niin tyydyn sitten tällaiseen kevytmieliseen höpöttelyyn ja kuvien esittelyyn.

Inkivääri kirjoitti...

Täällähän on ihania kuvia, blogilistalta löydyit ja ruksasin saman tien:)