torstai 8. toukokuuta 2008


Katsoin tuon elokuvan jokin aika sitten. Vaikka tuo leffajuliste tuo mieleen perus scifiräpellyksen, niin sitä se ei todellakaan ollut. Koko elokuva tapahtui oikeastaan yhdessä huoneessa, jossa ryhmä ihmisiä vain keskusteli, ei siis mitään avaruusmonstereita tai ufoja. Jollakin tavalla pidin elokuvasta, mutta jotenkin niiden ihmisten reaktiot oli ylidramaattisia. En tahdo nyt kuitenkaan spoilailla tuota elokuvaa keneltäkään, suosittelen kaikille, jotka tykkäävät vähän erikoisista elokuvista.

Itse en voi sietää esim. mitään hömppäkomediaa, en kertakaikkiaan voi katsoa sellaista. Joku Bridget Jones vielä menee, mutta jenkkikomediat on lähes poikkeuksetta sellaista kuraa, että meikäläisen verkkokalvoille semmosta ei heijastella. ( Sitten kuitenkin katon jotain Desperate housewivessia ). Kauhuleffat on myös todella out, en saa niistä mitään kiksejä, en osaa edes pelätä niissä mitään.

Haluan semmosia elokuvia, jotka koskettaa ja saa ajattelemaan. Ei tuo The man from earth ihan sellainen ollut, joskin ihan mielenkiintoinen.

Pitäis mennä lenkille, mutta makaan vain niinkö joku maitovalas. Röyh.

1 kommentti:

Fanny kirjoitti...

Katsottiin äsken tämä leffa, kiitos vinkistä. Pidin muuten, mutta päähenkilön "rooli" oli vähän turhan helppo ja alleviivattu... Vaikkakin kovin mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä filmi, mutta menee inasen samaan kastiin kuin Da Vinci -koodi.