sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Mukava päivä. Saimme äidin kanssa yhtäkkiä päähämme lähteä kaupunkiin sunnuntaiostoksille. Paljoa ei tuhlattu, mutta oli kiva käyskennellä aurinkoisessa säässä ja hypistellä vaatekaupoissa kesämekkoja ja kaikkea. Merkittävin löytö oli sellainen vyölaukku, johon saa juomapullon lenkin ajaksi. Lisäksi vähän akryylivärejä tuli ostettua ja söpöt tiskirätit keittiöön. Vanhemmille haettiin aurinkotuolit.

Reissun jälkeen olivat jalat väsyneet, kummasti sitä tulee käveltyä, kun kaupasta toiseen vaeltaa. Noh, enpä olisi lenkille ennättänytkään, joten hyvä että tuli tuossa muodossa liikuttua. Vanhempien luokse päästyämme keitimme kahvit ja lekottelimme hetken aurinkotuoleissa, sitten mies tulikin hakemaan minut ja tulimme minun luokseni grillaamaan. Pihviä ja salaattia, vähän aurajuustoa höysteeksi. Koitan karsia nopeita hiilihydraatteja ruokavaliosta pois, joten oikein oivallinen ateria oli se. Toki lenkkeilyn takia pitää niitä hiilareitakin muistaa sopiva määrä popsia. Pari vuotta sitten olin melko tiukalla VHH-ruokavaliolla, mutta pidemmän päälle se ei itselleni sopinut.

Eilen tein kyllä sitä pitsaa, joka oli kohtuullisen pahaa, koska fuskasin ja ostin kaupasta jotain kurjia valmispohjia. Sitä naposteltiin miehen kanssa kun katsottiin suomen jääkiekkopeliä. Lisäksi fiilisteltiin kuuntelemalla molempien lempparimusiikkia, Judas Priestiä ja suunniteltiin kesäkuussa odottavaa reissua ko. poppoon konserttiin.

Minua on toissayönä ilmeisesti syönyt joku elukka, koska käsissä on punaisin kutiavia paukamia. Inhottavaa.

Ei kommentteja: