maanantai 29. syyskuuta 2008

Kirpparilla

Tänään vietiin äidin kanssa kirpparille kaikkea, mitä minulta oli unohtunut matkasta, kun perjantaina sinne kuorman vein. Ilahduin kun huomasin, että vaatteita oli mennyt kaupaksi jo aika hyvin ja muutakin tavaraa kadonnut.

Tietenkin unohtui taas vaikka mitä kotiin, mutta viemme sinne torstaina tai perjantaina lisää ja jatkamme myyntiä vielä viikolla.

Itselleni ostin tänään kirpparilta perunanuijan, kun olen sellaista kaipaillut ja tuo vaikutti aivan käyttämättömältäkin vieläpä. Vaikka liekö sillä väliä jos se on käytettykin. Kirpparilla pölisi niin, että sain taas kivasti allergisia oireita, mutta onneksi astmani on nähtävästi parantunut niin, että en saa enää astmakohtausta aivastelusta.

Eiliset pihvit onnistuivat ylihyvin. Tarkoitus oli tehdä niille aurajuustokastike, mutta huomasin, että eihän minulla olekaan aurajuustoa. No, oli sitten pikkuisen valkosipulituorejuustoa ja siitäpä kiehautinkin sitten kolmen juuston kerman kanssa oikein mukavan kastikkeen. Sekaan vielä pikkuisen valkosipulijauhetta (en ole vielä oppinut käyttämään oikein valkosipulinkynsiä, kun ei meillä kotona ole koskaan semmoisia edes nähty, niin en ole tutustunut. Nyt ostin kuitenkin kaupasta valkosipulia ja ajattelin vihdoin uskaltaa) . Mies nuoli lautasensa =D

Ei kommentteja: