sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Mukava sunnuntai

Nukuin muka viime yönä hyvin, vaikka muistan heränneeni pariinkin otteeseen. Aamulla herätessä ei kuitenkaan väsyttänyt yhtään, vaikka voihan kellojen kääntämisellä olla myös asiaan vaikutusta. Aamupalan jälkeen ajelin vanhempieni luokse ja kävin heidän kanssaan äänestämässä, kun siinä sopivasti olivat lähdössä. Sitten ajelin miehen vanhempien kotiin moikkaamaan hänen siskoaan ja juomaan kahvit, tai siis oikeammin katsomaan pikkukissaa.

Tässä tämä vielä toistaiseksi nimetön kaunokainen poseeraa. Hän on Göstan hyvä leikkikaveri, sillä mieheni vie usein Gössen vanhempiensa luokse hoitoon, jos on vaikka pidemmän aikaa töissä tai jossain. Iltaisin Gösse onkin sitten usein aivan poikki, painittuaan kaverinsa kanssa koko päivän. Mukavampaa se sellainen on, kuin olla yksin kotona.


Göstakin koitti olla fiksun ja filmaattisen oloinen, kun kävin sitäkin sitten samalla reissulla katsomassa. Mies tulee vielä illalla käymään ja tuo minulle vähän perunoita.Miehen luota ajoin vielä rannalle katsomaan hyrskyävää merta. Aallot olivat nakelleen koko tien täyteen pikkukiviä ja muutaman vähän isommankin. Melkein kastuin, kun seisoin rannassa ottamassa kuvia.

Nyt odottelen illan Idolssia ja BB:tä, huomenna sitten töihin.

1 kommentti:

Suvi kirjoitti...

Onpas vesi korkealla ohtakarisa.