perjantai 31. lokakuuta 2008

Nukkumaan!!!

Hyvin pikainen töherrys tälle yölle, mutta oli vain pakko saada piirtää edes jotain. Nyt olisi mentävä nukkumaan ja äkkiä.

Illan vietin ystävän seurassa katsellen Sinkkuelämää-leffan, joka oli mielestäni jopa aika hyvä, vaikka en yleensä sen tyyppisistä elokuvista välitäkkään. Miestä ja Gösseä oli tarkoitus mennä katsomaan, mutta hänellä menin niin myöhään kalojen perkkaamisessa, että päätin sitten jättää väliin. Huomenna sitten toivottavasti.

Sain tänään töiden lisäksi hoidettua hyvin asioita ja ostin uudet housutkin. Seppälässä oli housuja 20e:lla ja päälle vielä 30% alennus kaikista tuotteista, joten todella halvalla sain siistit ja mukavat liituraitapöksyt. Ne pitäisi vain nyt lyhentää.

Olisi valtava luovuudenpuuska päällä, mutta pakko on laittaa suosiolla pää tyynyyn, jotta herää aamulla. Päätin myös, että huomenna etsin jonkin hyvän salaattipaikan ja alan ruokatunneilla käymään siellä. Ehkä asiaan pitää perehtyä enemmän kuin yhden päivän verran ja kierrellä useampi vaihtoehto. Toki alan myös itse tehdä eväitä mukaan.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Cafe Eedlassa on ainakin hyvä ja kohtuu halpa salaatti pöytä.

Laiza kirjoitti...

Eedlassa tuolta käykin suurin osa porukasta syömässä ja itekin oon siellä ravannut, huomasin salaattipöydän nurkassa, mutta en ole vielä koittanut. Ensi viikolla sitten! Voisin käydä vaikka eri päivinä eri paikoissa vaihtelun vuoksi ja toisinaan hakea kaupasta salaattia mukaan ja joskus tehdä itse. Sounds like a plan.