perjantai 10. lokakuuta 2008

Omituiset tapani

Suvi Kuvitellaanko, että ollaan postikortissa-blogista haastoi minut tekemään listan omituisuuksistani.

1. En voi nukkua ilman äänikirjoja. En vain voi, tai halua. Nukkumaan meneminen on mielestäni tosi tylsää ja vetkutan sitä viimeiseen asti, niin että lopulta olen todella väsynyt. Äänikirjat ja kuunnelmat tuovat tuohon hetkeen edes vähän mielenkiintoa, kun voi kuunnella jotain kivaa tarinaa.

2. En koskaan haukottele kunnolla, sillä saan yleensä astmakohtauksen haukottelemisen seurauksena. Niinpä sitten koitan estää haukotuksen korisemalla todella inhottavasti. Olen tosi kateellinen kun muut voivat haukotella, enkä itse voi.

3. Olen informaationarkkari. Haluaisin tietää melkein kaikesta kaiken ja olen jatkuvassa uutiskoukussa. Päivän paras hetki on aamulla, kun ottaa aamupalan tietokoneen ääreen ja käy läpi aamun uutiset. Tietenkin uutiset on luettava vielä moneen kertaan päivän aikan uudelleen.

4. Pelkään perhosia. Oikeasti. En voi olla perhosen kanssa samassa tilassa joutumatta paniikkiin. Ja tämä koskee siis nimen omaan niitä oikein värikkäitä päiväperhosia, ei niinkään mitään värittömiä yöperhosia, joskin sellaiset karvaiset versiot ovat kuvottavia nekin.

5. Jos voitelen voileipää, on se ennen voitelua käännettävä kertaalleen ympäri. En tiedä mistä tämä omituinen tapa johtuu, mutta teen sen aivan huomaamattani. En voi siis voidella leipää siltä puolelta, joka ensin on tyrkyllä, vaan se pitää kääntää. Mehutiivistettä on myös laitettava lasiin joka kerta liikaa, täytettävä lasi vedellä, kipattava osa mehusta pois ja laitettava lisää vettä tilalle. Täysin automaattinen toiminto, jota en enää edes itse kunnolla tiedosta.

En haasta ketään, koska olen tylsä.

Ei kommentteja: