sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Retkellä


Kävimme tänään äidin kanssa pienimuotoisella kuvausretkellä. Sää ei ollut mikään parhaista parhain, mutta ennen myrskyä oltiin jo kotona. Nyt ulkona ulisee tuuli ja vettä tihuttaa.

Minusta syysmyrskyt ovat ihania ja silloin kun vielä asuin vanhempieni luona, oli myrskyllä kaikkein ihaninta nukkua vinttikamarissani. Silloin ei kyllä ollut niin kivaa, kun puu kaatui talon päälle ja raapi koko yön kattoa. Se oli onneksi aika pieni puu, eikä kaatunut niin voimakkaasti, että talolle olisi tullut mitään vaurioita. Sitäpaitsi se oli hirveän ruma puu, jonka isä onneksi viimein suostui kaatamaan, yritettyään ensin vaijereilla saada sen pysymään uudelleen pystyssä ja juurtumaan.

Reissun jälkeen menimme vanhempien luokse kahville, ja maistamaan äidin tekemää porkkanakakkua, joka oli kyllä todella hyvää, nam.


Iltapäivällä mies tuli syömään eilistä pitsaa ja oleilemaan kanssani. Hänellä oli vähän sairas ja huono olo, toivottavasti ei nyt vain flunssa iskisi. Illalla käväisin vielä ystävän luona katsomassa Idolssin ja BB:n.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Rakastan syysmyrskyjä. Ihana käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan kirjaa. Varsinki nyt, kun meidänki pihalta on kaadettu kaks jätti puuta pois. Ei tarvi pelätä, että kaatuu talon päälle.

Ja voi tuo kakku...

Laiza kirjoitti...

Kakku saa nyt luvan olla viimeinen vähään aikaan, nimim.: pelkkä kuntoilu ei laihduta