tiistai 21. lokakuuta 2008

Työsopimus allekirjoitettu

Soittivat aamulla, että pääsisinkö tällä viikolla allekirjoittamaan työsopimuksen ja koska olin tänään muutenkin menossa kaupunkiin, niin samallahan tuo hoitui. Työpaikan väki tuli käteltyä läpi, vaikka yhdenkään nimi ei tainnut vielä jäädä tajuntaan. Sain myös tehtäväksi piirtää lakan, joten minähän piirsin (kuvan käyttötarkoitus jäi vähän hämäräksi, mutta ilmeisesti siihen liittyi lakkalikööri ja Berliininmatka). Työsopimuksen saatuani kiikutin sen saman tien työkkäriin, niin ei tarvitse sielläkään enää vierailla, tai ainakaan kolmeen kuukauteen.

Sitten olikin aikaa shoppailla, vaikka enpä minä nyt isoja ostoksia tehnyt. Suoristusrauta tarttui matkaan, vielä olisi opeteltava sitä käyttämään. Lisäksi kivaa luomiväriä ja toisesta kaupasta paljon ruokaa. Ostin sitten myös sipsejä, mikä harmitti jälkeenpäin, mutta onneksi mies tarjoutui ottamaan lopun pussillisen. Itse en siitä paljoa ehtinyt onneksi syödä. En ymmärrä miksi piti ostaa sellainen normaali iso pussillinen, kun yleensä sipsinhimoni täyttyy oikein hyvin sellaisella pikkupussilla. Noh, saipa mies naksuja.

Olin niin väsynyt, että en sitten jaksanut keramiikkaan tänään, vaikka olisin kovasti halunnut. Tosin minulle ei ole vielä tullut edes tilaamaani savea, joten en olisi siellä voinut ainakaan mitään uutta väsätä. Göstan ruokakuppi siis vähän viivästyy.

Nyt yritän vähän piristyä ja jaksaa vielä ystävän luo kylään.

Ei kommentteja: