perjantai 3. lokakuuta 2008

Voi itku


Oleilin illan miehen luona ja sain taas kärsiä pahemmat allergiaoireet kuin koskaan. En ymmärrä ollenkaan, ei minulle muista kissoista noin pahoja oireita ole sentään tullut. Nyt oli tunnin sisällä nenä tukossa ja silmät punaisina ja tuli jopa semmoinen kuumeinen olo. Inhottavaa. Olin vieläpä ottanut allergialääkkeen ennen vierailua, eikä se auttanut yhtään mitään.

Gösta oli vielä niin ihanan hellyyttävä, että en millään malttanut olla silittelemästä ja rapsuttelemasta. Se pesiytyi nukkumaan viereeni ja kehräsi vimmatusti. On ihan vääryyttä olla allerginen jollekkin niin suloiselle.

Niiskuttelin niin kovasti, että mies ihan huolestui kunnostani ja voin sanoa, että ei kovin hyvältä tuntunutkaan. Onneksi astma on nyt aika hyvällä mallilla, niin en mitään ahdistuskohtausta saanut.Haamukissa

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Voi tuo haamukissa kuva on ihana.

sitruuna kirjoitti...

Pennut ovat pahiten allergisoivia, niin kissoista kuin koiristakin, joten jos pääset pahimman vaiheen ohi, ehkä tilanne helpottuu.

Laiza kirjoitti...

Sitruuna, tuota en tiennytkään. Olisi kyllä maailman ihaninta jos helpottaisi. Meillä kotona on tosiaan aina ollut kissoja, eikä minulla niistä ole koskaan noin paha olo tullut. Nykyään saan pöyhiä niitä aika reippaastikin ennenkuin alkaa aivastuttaa. Toivotaan parasta.