maanantai 24. marraskuuta 2008

Hankintoja

Tänään kävin ruokatunnilla sisustuskauppa Helminassa katselemassa mitä muuttomyynnistä löytyisi ja mukaan tarttui aikaisemmin hankkimalleni Cult designin sokerikolle pariksi sirotin ja tuollainen puinen lokero. Nyt kelpaa pitää suolaa ja sokeria ruokapöydässä. Sokerikko tosin on ihan tyhjä, kun minulla ei yleensä ole sokeria koko huushollissa.

Nukuin viime yönä todella huonosti. Myrsky kolisteli ja aamuöstä aurat alkoivat jyräämään vastapäisen päiväkodin parkkipaikkaa ja teitä. Olin töissä kuitenkin yllättävän pirteä ja sain aikaan melko paljon. Kotiin tullessa auton tuulilasinpyyhkijät menivät solmuun, äitin autossa on ihan käsittämättömän typerästi toimivat pyyhkijät, jotka ovat ennenkin tehneet saman tempun ja joskus myös revenneet kokonaan irti. Ne pyyhkivät sillä tavalla aivan hassusti lomittain ja jos toinen pyyhkijä tökkää lasissa olevaan epäpuhtauteen, niin toinen sitten törmää siihen ja ne oikeasti menevät solmuun.

En sitten uskaltanut koko matkan aikana käyttää pyyhkijöitä siinä pelossa, että ne pian taas irtoavat ja menevät rikki. Oli se aika inhottavaa, kun vastaan tuli rekkoja jotka pöläyttivät lasiin likaista tihkua. Selvisin kuitenkin kotiin saakka ja isä sai pyyhkijät taas toimimaan oikealla tavalla. Silti minulle on jäänyt niistä kammo, enkä tahdo millään uskaltaa pitää niitä päällä. Hyi.

Nyt meinaan vielä askarrella niitä samoja sydämiä kuin aikaisemminkin ja söydäkin pitäisi jotain tälle illalle. Päätin että nyt olisi taas siirryttävä hiilihydraattitietoiseen elämäntapaan ja lopetettava kaiken epäterveellisen mässyttäminen. Ensin on vain syötävä jääkaapista kaikki sinne kertynyt väärä aines pois.

Ei kommentteja: