keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Huomenna saan nukkua!

Taas yks photarikikkailu, kun en ole ehtinyt kuviakaan juuri viimeaikoina ottaa. Tänään ostin kameralle jalustan, saa nähdä onko siitä mihinkään, ei nimittäin ollut hinnalla pilattu. Puoleen hintaan löytyi myös ihana sinapinkeltainen neule, se tosin on aika karheaa materiaalia, joten sen alla on pakko pitää jotain. Vielä talvikengät kun löytäisin, niin olisin tyytyväinen.

Ruokatunnilla testasin Halpa-hallin kahvilan salaattitarjonnan ja sieltä löytyikin oikein hyvää kanasalaattia, vieläpä varsin edullisesti. Sinne siis suuntaan myös jatkossa. Lisäksi ostin salaattitiskiltä (vai miksi sitä kutsutaan) mukaan pari pikkupurkkia salaattia ja söin iltaruuaksi kotona. Lisukkeeksi paistoin pari palaa sisäfilettä, jota olen hamstrannut pakkaseen aina kun sitä saa alennettuun hintaan. (Ei kerrota, että söin myös pari riviä suklaalevystä).

Huomenna teen etätöitä kotona, yhdet nettisivut pitäisi saada aikaan. Ei tosin yhdessä päivässä, mutta ajattelin, että huomenna se homma pitää aloittaa ja tehdä sitten muutamana muunakin päivänä, kun 16pvä on deadline. Ei onneksi ole kovin monimutkaiset sivut, joten eiköhän niistä kunnialla selvitä. Ainakin saan aamulla nukkua rauhassa johonkin yhdeksään asti.

Illalla oli näytelmäpiiri ja luettiin yhtä näytelmää pätkissä vähän ja maisteltiin olisiko siitä ensi kesän esitykseksi ja hyvältä vaikutti. Minulle tuli lukemisen jälkeen kurkkukipu ja nyt pelkään, että olen tulossa sairaaksi. Töissäkin on aika moni flunssassa, joten lieköhän sieltä tarttunut, jos se nyt on tullakseen. Hävettäisi olla heti ensimmäisinä työviikkoina sairaana, joten toivon, että en kuitenkaan tulisi kipeäksi.

Kävin vielä kaverin luona, kun oli niin seurankaipuu, eikä mieskään päässyt käymään. Olisin mennyt hänen luokseen ellei äiti olisi tarvinnut autoa. Göstaakin ihan hirmuinen ikävä. Olen lisäksi ollut tosi kiukkuinen ja inhottava, kun on taas se aika kuukaudesta. Onneksi osaan sentään pyytää anteeksi.

Ei kommentteja: