lauantai 15. marraskuuta 2008

Popot osa 2


No okei, nää ei oo värikkäät, eikä varsinaisesti jalkaan puikattavatkaan, mutta lämpimät ne on, ja hyvät kävellä! Kävin heti aamupäivästä kaupungissa vielä katsastamassa ne eilen vaivaamaan jääneet El naturalistan kengät, mutta ehkä onnekseni ne ainoat punaiset olivat kokoa 37. Olisivat ehkä juuri voineet mahtua jalkaan, mutta mieluummin ostan vähän isomman koon, kun talvikenkiin pitää sopia villasukkakin!

Aleksi 13:sta löytyi tuollaiset oikein mukavat nilkkurit sitten. En sortunut niiden lisäksi ostamaan mitään muuta, jipii. Ruokaostokset kävin tekemässä ja kohta alankin vääntämään illaksi pitsaa. Ajattelin, että yksinkertaisinta on kun teen sen täällä vanhempien luona, kun miehellä ei ole edes kaulinta saati mitään muuta tykötarpeistoa. Otan vain sitten pitsan mukaan kun hänen luokseen menen.

Saiman kanssa käytiin vähän ulkoilemassa ja ottamassa kuvia, rouva intoutui taas ja kiipesi todella korkealle mäntyyn tähyilemään maailmaa. Oravaa ei harmi kyllä näkynyt tänäänkään.

1 kommentti:

Suvi kirjoitti...

Myös minun onni, että niitä El naturalistan kenkiä ei ollut 38 kokoa, ainakaan sillon kun niitä ihailin. Rahaa ei ole yhtään ylimääräistä nimittäin.