maanantai 10. marraskuuta 2008

Popot


Tällaiset ihanuudet hyppäsivät matkaan kenkäkaupasta. En tiennytkään etsiväni mitään tuon tyylistä, mutta heti ensikohtaamisella päätös oli tehty. Nyt pitäisi vielä löytää sellaiset kaikenlaiseen rymyämiseen sopivat karvasaappaat, jotka ovat oikeasti lämpimät. Olen nyt tavattoman tyytyväinen hankinnastani, vaikka rahaa paloi taas niin, että normaalitilanteessa kurkkua suorastaan kuristaisi, mutta tiedän, että olen nyt ihan turvallisesti budjettini sisällä, en vain ole tottunut tällaiseen liikkumavaraan kukkaronnyörien suhteen.

Eniten noissa kengissä viehätti tietenkin väri. Oikeastaan olisin voinut ostaa minkä tahansa muun väriset kengät, kuin sellaiset tylsän mustat tai harmaat, joita on joka putiikki täynnä. Tykkään väreistä. Kaikista väreistä.

Töissä sain hommani selvitettyä suht mallikkaasti ja nyt teenkin sitten loppuviikon hommia kotoa käsin.

Kauhea päänsärky on taas vaihteeksi piinannut, jotenkin minulla on aina ollut älyttömän herkkä päänuppi kaikelle särylle. Ihan lapsesta saakka. Kadehdin ihmisiä, joilla ei ikinä koskaan ole pää kipeänä, sillä se on todella puuduttavaa näin pidemmän päälle. Olen koittanut nukkua, jotta tämä menisi ohi, mutta ei se ole vielä ainakaan mennyt.

3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ihanat kengät! Mistä löysit?

Suvi kirjoitti...

On kyllä hienot. Ja tuo väri on paras. Tätä meidänki sukuhaaraa on paiskattu ihanalla migreenillä ja pääkivulla. Mutta yritetään kestää.

Laiza kirjoitti...

Tiina: Kengät löytyivät Kokkolan Shoe stopista, en tiedä onko heillä liikkeitä muualla. Tosi hyvät kävellä!

Suvi: Juu mä oon lapsesta saakka kärsinyt tästä päästäni ja tuntuu välillä vieläkin, että katsotaan vähän kieroon kun syön niin paljon särkylääkkeitä. Mutta tämän pään kans on pakko!