perjantai 14. marraskuuta 2008

Vetelehtimistä

Olen nukkunut melkein koko illan. Viimeyönä jäivät unet vähiin, liekö johtunut täysikuusta tai siitä, että valvoin viikolla töiden parissa aika reippaasti, enkä osannut sitten eilenkään mennä ajoissa nukkumaan.

Eilen kävin myös miehen ja Gössen kanssa loikoilemassa ja meillä oli oikein mukavaa. Gösse makasi selkäni päällä, nenä korvani juuressa ja kehräsi, en tiedä mitään niin rentouttavaa kuin kissan kehräys kun sitä silittää. Pelottaa nyt, että miehen reissutöiden aikana Gösse jotenkin vieraantuu, mutta eipä kai se varmaan. Ja sillä on mukavat oltavat miehen vanhempien luona. Eikä noista miehenkään hommista vielä tiedä, onko se loppuvuoden vai vain kolme viikkoa.

Yritin taas tänään etsiskellä talvikenkiä, mutta ei oikein tahtonut löytyä. Tahtoisin semmoiset, jotka saa vain puikata jalkaan ja jotka ovat lämpimät ja hienon väriset, niin ja niillä pitäisi pystyä kävelemään metsässä. Yhdessä kaupassa oli kyllä upeita El naturalistan kenkiä, joita ihailin Enimmäkseen harmittoman Tiinan blogissa. Ne olivat alennuksessa, kun jäljellä oli vain muutama koko, mutta en siltikään tiedä olisinko valmis maksamaan kengistä niin paljon. En sitten hölmönä tullut tarkistaneeksi oliko siellä minun kokoani, ehkä on huomenna pakko ajaa kaupunkiin ihan vain sen takia. Samalla voisi tarkistaa löytyisikö marketeista mitään varteenotettavia kenkävaihtoehtoja, kaikki kenkäkaupat on nyt käyty läpi. Tosin varmaan pitäisi mennä uudestaan siihen kauppaan, mistä ostin nuo muutama postaus aikaisemmat saappaat, luulen että ne sokaisivat minut niin, etten kunnolla havainnut enää muita kenkiä.

Huomenna olisi suunnitteilla saunomista ja pitsan laittamista miesteni seurassa.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Oho, paljonko ne maksoi alessa?

Laiza kirjoitti...

Jotain 104e tais olla, kun niitä ei tosiaan ollut kuin muutamat jäljellä.