perjantai 14. marraskuuta 2008

We have a winner!

Ja voittaja on HELEENA! Ja koska tunnen hänet myös irl saa hän tulla itse omassa persoonassaan noutamaan arvontavoittonsa! Hähää! Samalla voin myös keittää kahvit. (No voin mä sen postittaa jos niin halutaan) Koittakaahan saada seuraava kymppitonni rikki, niin arvotaan taas jotain.

Menin aamulla autolla töihin ja nyt on taas jalka ja selkä ihan tolkuttoman kipeänä. Alan vakavasti harkita seutulipun ostamista ja että kulkisin töissä bussilla, en usko että pystyn pidemmän päälle ajella tuolla autolla. Ellei tätä selkää jotenkin ihmeen kaupalla saada kuntoon.

Tympii myös kun mies kertoi, että pitää sitten loppuvuosi tehdä reissutöitä. Vaikka eihän sitä vuotta ole enää paljoa jäljellä. Tympii silti.

2 kommenttia:

Katilein kirjoitti...

voi hitsi! En ole hetkeen täällä piipahtanut ja heti missasin arvonnan!! No, osallistun heti kävijämäärän kasvattamiseen. Toivottavasti bongaan seuraavan arvonnan!

Heleena kirjoitti...

WOHOOOO!!!! JEAH, mahtavuutta. Kiitos Paljon:)
Tulen personal hakemaan: vaikkapa joululomilla, jonka ajankohasta ei hirviästi vielä tiä, mutta siinä 20.-26.12. Ainaski. Piristävää oli voittaa näin yllättäen ja vielä voittona teikän taulu, joka onkin sitten ensimmäinen sisustuksellinen kohokohta rantsuperän talosa *Tuulettelee*