perjantai 10. toukokuuta 2013

Vakava turhautuma


Eilen tuli vielä tällainen tehtyä ja vähän aloitettua jotain muutakin. Oon vain niin turhautunut kaikkeen. Tuntuu etten kelpaa mihinkään ja ei näillä taidoilla tee mitään.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta nämä sinun grafiikkasi ovat aina vaan huikean hienoja, olen sanonut sen ennenkin ja aina odotan niitä innolla! Olisin valmis maksamaankin tämän tyyppisestä taiteesta. Julisteina, kirjoina, lastenvaatteina, minä vain... Niissä on ainutlaatuisella tavalla yhtäaikaa raikas ja sadunomaisen arvoituksellinen tunnelma! (Voisin kuvitella näitä aivan hyvin vaikkapa Marimekon mallistoissa.)

susanna

Tiina kirjoitti...

Höpö höpö, sinä taitava nainen! Ei saa turhautua. Ainakaan pitkäksi aikaa. Pidä kiinni tyylistäsi ja taidoistasi. Näytön paikka tulee varmasti vielä!

Anonyymi kirjoitti...

Aika ajoin turhaudutaan, kuuluu elämään ;) Sinulla on juuri sinun oma omaperäinen tyylisi, joka on kehittynyt vuosien kuluessa. Voit olla tosi ylpeä kuvistasi ja lahjakkuudestasi.

Laiza kirjoitti...

Kiitos =) Eiköhän se tämäkin turhauma vielä ohi mene. Enhän minä näiden tekemistä lopeta, se on itselleni niin tärkeää ja mikään ei tunnu paremmalta kuin se flow, jonka aikana syntyy töitä helposti ja pakottamatta.