perjantai 21. maaliskuuta 2008

Ei ollutkaan niin kertakaikkisen turha päivä kuin aamulla itselleni uskottelin. Iltaa myöten sain aikalailla kaikkea aikaiseksi. Tiskivuori katosi ja hinkkasin kaikki keittiön tasot kiiltäviksi, jopa hellan pesin jollain superturbotökötillä, jolla pitäs kaikki lika lähteä.

Pohjustin pari taulua ja pieniä vanerinpaloja. Valmiista vanerinpaloista on tulossa hyvää kyytiä jääkaappimagneetteja kunhan liima kuivaa.

Oikeastaan oon nyt hyvin tyytyväinen olooni. Keitin teetä ja nautiskelen sitä nyt ihan ajan kanssa. Toisinaan sitä pitää vaan vähän potkia itseänsä ja sanoa, että perhana, nythän mä teen nämä jutut.

Kohta peiton alle köllöttämään ja katselemaan läppäriltä ehkä jotain filmiä. Mulla onkin todellinen sisustusongelma tuon läppärin kanssa. Sen kun on pakko olla lähellä sänkyä, mutta kun ei ole yöpöytää (sellainen ei edes mahtuisi tuohon) niin on sitten pidettävä ruokapöydän tuoleja typerästi väärinpäin käännettynä. Ei kovin esteettistä. Tykkään vain makoilla ja lueskella tai katsoa filmejä, niin pakkohan sen koneen on siinä olla. Kuuntelen myös iltasaduksi kaikenlaisia kuunnelmia ja äänikirjoja, joten parempi se on kannettavalta kuunnella, kuin pöytäkonetta huudattaa sen takia. En itseasiassa osaa enää nukkua ilman äänikirjoja, ne ovat äärimmäisen mukava tapa nukahtaa. Samalla tulee itseään "sivistettyä" sellaisilla teoksilla, joita ei välttämättä tulisi lukeneeksi.

Yksi lemppareista on ehdottomasti Harry Potterit Jim Dalen lukemana, loistavaa ääninäyttelemistä ja tarinathan ovat mahtavia. En olekaan tainnut Pottereista varsinaisesti lukea kuin kaksi viimeistä, muut olen kuunnellut. Kuunnelmista Radioteatterin versio Linnunradan käsikirjasta liftareille on huippu ja tietenkin Knalli ja sateenvarjo, jota en voi koskaan tarpeeksi hehkuttaa.

Mutta nyt peittoihin. Tänään onkin tullut lisäiltyä tänne aika paljon kaikenlaista =)

Ei kommentteja: