maanantai 14. huhtikuuta 2008

Jee, uusi Desperate Housewives-jakso ja kahvia <3 Oon kauhean huono seuraamaan mitään sarjoja, mutta Lostiin ja DH:iin olen itseni koukuttanut. Seuraan niitä sitä tahtia kun USAssa uusia jaksoja tulee. Usa-versiota Office-sarjasta seuraan myös, mutta se on mielestäni vesitetty versio alkuperäisestä brittisarjasta. Kaikki alkuperäisen sarjan nokkeluudet ja terävyydet on jyrätty ihmeellisen pullamössöhuumorin alle. Jos totta puhutaan niin inhoan sitä sarjaa, mutta katson silti, koska epätoivoisesti odotan että se edes joskus nousisi alkuperäisen tasolle. Taitaa olla neljäs tuotantokausi menossa, että ei se varmaan ole sieltä nousemassa.

Miehen kanssa on mietitty jotain kivaa kotimaanmatkaa, ei olla oikein keksitty mihin mentäisiin, jos jollain on jotain ideaa suht edullisesta ja mukavasta paikasta, niin kertokaa toki. En oikein ole löytänyt mitään kattavia kotimaanmatkailusivustoja, että jos sellaisia on tiedossa, niin saa heittää linkillä.

Ollaan molemmat aika luontoihmisiä ja tykätään sellaisista nähtävyyksistä ja kokemuksista, haluaisin viedä miehen johonkin tosi kivaan paikkaan, se kun väittää ettei sitä pahemmin kiinnosta mikään. Viime kesänä käytiin eräällä majakkasaarella kiertelemässä, mutta se oli vähän niin kuin ois jollain seuramatkalla ollut, kun koko laivallinen porukkaa sinne yhtäkkiä änkesi, muuten tykättiin kyllä. Eli kahdestaan pitäis jonnekkin elämykselliseen paikkaan päästä.

Kuva on miehen kotoa, kissa on tätä nykyä jo iso.

4 kommenttia:

Näkymätön tyttö kirjoitti...

En tiedä miten edulliseksi tai kalliiksi se tulisi mutta olin viime vuonna päiväretkellä Hailuodolla ja ajattelin että sinne voisi olla hauskaa tulla vähän pitemmäksikin aikaa. Siellä ei ole kai kauheasti mitään nähtävyyksiä ole mutta luontoa kyllä ja näin jonkinlaisen mökkikylän joka oli aivan meren rannalla ja muistaakseni majakankin vieressä.

Laiza kirjoitti...

Hmm, Tuo olisi itseasiassa aika loistava paikka, joskus siitä on taidettu keskustellakin. Matkakaan ei olisi turhan pitkä.

Tii. kirjoitti...

Regastie on mukava jos tännepäin on halukas liikkumaan:

http://www.saaristonrengastie.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Meillä vähän samanlainen ongelma, eli jotakin mukavaa kotimaanmatkaa ollaan suunnittelemassa. Luultavasti mennään vain Hossaan patikoimaan ja Värikalliota tsiigaamaan. Mutta kyllä sielläkin sielu lepää!

Juuri eilen tutustuin netissä tuohon saariston rengasreittiin. Sen haluaisin ehdottomasti joskus kokea. Jotenkin tuo saaristolais- ja merielämä on aina kiehtonut, mikä johtunee siitä, että olen suurimman osan elämästäni viettänyt sisämaassa. :)