tiistai 22. huhtikuuta 2008

Pitäisi hankkia joku katseenkestävä ja toimiva veitsisarja keittiöön, oon aikalailla kyllästynyt kun tomaattiakin saa leikata hampaat irvessä. Itse tykkään Iittalan Collective toolssista, johon tuo kuvankin ihana kokkiveitsi kuuluu. En kuitenkaan ole asiaan kovin perehtynyt, joten toivoisin vähän vinkkejä mitä kannattaisi hankkia. En tykkää mistään muovipäisistä veitsistä, mielellään hyvin yksinkertaisista.

Tosin eihän minulla nyt ole varaakaan hankkia mitään tällä hetkellä, mutta jossain vaiheessa tulevaisuudessa alan sitten keräilemään jotain sarjaa kasaan. Viimeinen opintotuki tulee ensikuussa ja sitten sitä ollaankin luultavasti kortistossa kesäkuun alusta. Koulua saisin toki jatkaa vielä vuoden, mutta lukukausimaksut ovat sen verran kovia, että en halua enää lainaa niiden takia ottaa.

Olen myös miettinyt oman toiminimen perustamista ja sen varmaankin tässä joskus vielä teen.

Edit.: Ai niin, piti hehkuttaa tämän päivän lenkkiä. Otin pitkästä aikaa sykemittarin matkaan ja huomasin miten kunto onkin kohonnut, sykkeet eivät nousseet likimainkaan niin huimiin lukemiin kuin ennen.

Ei kommentteja: