torstai 15. toukokuuta 2008


Huh, koko päivä meni siivotessa, todella kuurasin koko asunnon. Olikin illalla sitten mukava ottaa vieraita vastaan, tosin isällä ja veljen vaimolla oli jotain menoa, joten paikalla oli vain äiti ja veli, mutta mukavaa sekin. Veli toi tulostimeen musteita, oikein toivottu lahja, äidiltä on tulossa Collective toolssin kokkiveitsi, kunhan sen posti tuo. Yksi ystäväkin samaan kahvipöytään vielä mahtui.

En leiponut mitään kakkua, vaan ostin läjän bebejä. Eipä sitten jää sitä kakkua tuhottavaksi jääkaappiin. Sitäpaitsi en edes mistään kakuista niin paljon tykkää, bebet on paljon parempia.

Mies ei samaan kattaukseen vielä ehtinyt, vaan tuli vasta myöhemmin, näytelmäharkkojen jälkeen (mulle tulee harkoista mieleen aina jotkut rakentamiseen käytettävät elementtiharkot, ärsyttävä sana). Mies toi suklaalevyn, mutta sanoin että se saa viedä sen saman tien pois, koska en halua pitää tässä huushollissa nyt ylen määrin mitään herkkuja. Ois pitäny sanoa sille, että haluan kukkia.

Harjoitukset menivät mukavasti ja sielläkin muutama ihana ihminen minua muisti. Olen kovin otettu.

Nyt on vähän sellainen tyhjä olo, kun on koko päivän hikipäässä touhunnut. Mieskin oli niin väsynyt, ettei jaksanut tässä kovin kauaa olla. Noh, huomenna toivottavasti laatuaikaa sitten enemmälti.

Ei kommentteja: