torstai 1. toukokuuta 2008

Huhhuh, mikä keli, kunnan sääasema näyttää 22,5 lämpöastetta. Olimme tänään taas pihalla harjoittelemassa näytelmää, läkähtyähän sinne meinasi. Vapun kunniaksi mukana oli kaikenlaista pikkupurtavaa ja simaa ja munkkeja ja serpentiinejä ja kaikkea mahdollista, oikein mukavaa. Ikävänä asiana mainittakoon, että esityspaikalta löytyi harjoitusten aikana viisi punkkia, joten jatkossa ei kyllä parane siellä ruohikossa makoilla.

Eilen olisi ollut mahdollisuus mennä kavereiden kanssa grillaamaan ja iltaa viettämään, mutta kroppa oli toista mieltä. Olin niin fyysisesti väsynyt, että en yksinkertaisesti kyennyt lähtemään mihinkään. Lenkkeillyt vähän liikaa. Mieskin jo käski vähän rajoittaa. Mutta kun on niin ihanat ilmat!!! En malttais millään pitää lepopäivää ja olla vaan. Ehkä mieluummin näin päin, kuin niin kuin ennen, että sai väkisin itsensä lenkille pakottaa.

Lihasoppaa on taas tulossa, mies tulee syömään kunhan ehtii. Itse tuli jo tuolla harkoissa naposteltua kaikkea ihanaa sen verran, että kamala nälkä ei ole, mutta tiedän että tuosta tulee taas niin hyvää etten malta olla ottamatta edes pikkuisen.

Ei kommentteja: