keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Hyi karmea, olipas kylmä päivä. Äiti ei ehtinytkään kanssani ostoksille, joten menin yksin vain pikaiselle pyrähdykselle. Kirpparilta en löytänyt mitään, koska en osaa ostaa mitään "turhaa". Olisi siellä ollut aivan ihana Grapponia-vati, mutta eipä sitä tällä budjetilla ostettu.

Seppälästä hain halvat rintaliivit, kun entisissä alkoi vyötärön ympärys olla turhan iso. Sitten vain ruokaostoksia ja takaisin kotiin. Äitin kanssa kahviteltiin ja sitten kohta pitikin jo lähteä näytelmäharkkoihin.

Olin ihan jäässä vielä pari tuntia harkkojen jälkeenkin, joten päätin lämmittää saunan ja nautiskella oikein kunnolla. Ja voi että kun tekikin hyvää. Saunahunaja on muuten mainiota ainetta, itselläni on vielä jotain kuorivaa versiota, jonka sain miehen siskolta joululahjaksi. Löylyveteen roiskaisin savusaunan aromia ja koska saunan lamppu on edelleen rikki, niin nautiskelin kynttilän valossa taas.

Oon kertakaikkisen rakastunut Palmoliven nestemäiseen omena-saippuaan, koska en normaalisti voi mitään hajusteita käyttää, niin on ihanaa edes tuossa muodossa saada itseensä jonkinlainen miellyttävä tuoksu. Ja omena tuoksuu niin hyvälle.

Tajusin miksi taulut ovat vinossa seinällä - naapurit räivivät ulko-ovea niin voimallisesti, että nekin keikahtavat.

Ei kommentteja: