tiistai 20. toukokuuta 2008


Tämä oli eilisen penkomisreissun parhaita löytöjä, ihana ruskea koirakannu. Koiran nenä lähtee perhosineen irti ja sisällä voi sitten pitää mitä juomaa haluaa. En edes muistanut, että tällainen on olemassa, ennen kuin näin sen. En usko, että mummukaan muistaa mistä on koiran aikanaan hankkinut. Minkäänlaisia leimoja tai merkintöjä en hätäisellä tutkimuksella ainakaan löytänyt, joten koiran alkuperä on ainakin tällä hetkellä hämärän peitossa. Asuinpaikan se sai keittiöni maustehyllyltä.

Ilmoittauduin työkkäriin netin kautta ( oli muuten aika tappeleminen, että sai ne sivut toimimaan, hyvä työkkäri ). Pitäisi kuitenkin perjantaina käydä siellä oikein näyttäytymässä, jotta saisi raha-asiat rullaamaan eteenpäin. Tili on aika kehnoissa kantimissa tällä hetkellä ( ostakaa tauluja tai printtejä tai jotain multa!). Tuntuu, että jatkuvasti teen töitä, julisteita, mainoksia ja ties mitä muuta, mutta mistään ei tule rahaa. Ahdistaa vähän.

1 kommentti:

Fanny kirjoitti...

Mä voin ihan suoraan sanoa, että mua oikeasti vituttaa tämä asuntotilanne; ostaisin onnesta kiljuen töitäsi, jos meillä olisi seinäpintaa joihin niitä laittaa! No, kädet kyynärpäitä myöten ristissä toivon, että asuntoasiamme selviäisi tässä kesän aikana (suotavaa olisi), jolloin näin julkisesti lupaan ja vannon palata asiaan.

Ja onnea työkkärin kanssa, se on kyllä kanssa varsinainen... laitos.