lauantai 17. toukokuuta 2008

Tänään heräsin hirvittävään päänsärkyyn joskus kahdeksalta. Laitoin äidille viestin, että jos voisi toimittaa minulle särkylääkettä, kun ei itselläni ollut ja kipu oli aika sietämätöntä. No, äiti toi lääkettä ja nappasin niitä muutaman ja menin takaisin peittoihin, heräsin yhdeltä ja päätä särki edelleen. Ei tosin niin pahasti, joten päätin, että lähdenpä vähän ulkoilemaan.

Soitin veljelle ja kysyin josko he vaimonsa kera lähtisivät kanssani metsälenkille ja niin sitten teimmekin kuuden kilometrin lenkin läheiselle kalliolle ja takaisin. Minulle tuli toki se seitsemän kilometriä, koska ensin kävelin heidän luoksensa, josta sitten jatkoimme matkaa. Veli vaimoineen asustelee samalla peltoaukiolla vanhempieni kanssa, ostivat mummon talon, kun tämä muutti hoitokotiin.

Vanhempiemme talon takaa lähtee ihana metsätie, jota on mahtava lenkkeillä, sitä pitkin siis nytkin kuljimme. Tie haarautuu moneen otteeseen, joten joka kerta voi valita vaikka erilaisen reitin, lisäksi metsässä on polkuja, joita on myös mukava seikkailla. Osaan lähimetsien polut ja tiet, mutta kauempana en oikein osaa suunnistaa. Veljeni sen sijaan on mopoillut niitä etäisempiäkin polkuja pitkin useamman kerran, joten hän tuntee reitit. Löysimme veljen kavereidensa kanssa rakentaman nuotiopaikan liki viidentoista vuoden takaa.

Lenkin jälkeen olimme aika uupuneita kaikki, joimme vissyä ja kahvit kaiken päälle, sitten veli toi minut kotiin. Myöhemmin grillailtiin miehen kanssa ja höpötettiin joutavia. Oikein hyvä päivä, paitsi että nyt on taas pää kipeä.

Ei kommentteja: