sunnuntai 15. kesäkuuta 2008

Mummu täytti 90 vuotta!

Olin vähän harmissani, kun tänään oli nuo kaksi näytelmän esitystä ja en siitä syystä mummun synttäreille ehtinyt. Kuitenkin näytelmien välissä olevalla tauolla eräs mustalaisrevohkamme jäsen (näyttelen siis mustalaistyttöä) sai idean, että käydäänpä yllättämässä mummu ja juhlaväki roolivaatteet päällä. Niinpä sitten suuntasimme palvelutalolle, neljä mustalaista ja nimismies. Juhlaväki oli aikalailla hämmästyneitä ja osa taisi vähän pelästyäkin, mutta äkkiä se homman juoni heille paljastui. Lauloimme mummulleni ja onnittelimme. Kaikki nauroivat ja mummu oli oikein otettu saamastaan näytöksestä. Olen todella iloinen, että tuli tuo yllätyshyökkäys tehtyä.

Palvelutalolta jatkoimme paikalliseen ravintolaan hakemaan koko näytelmäporukalle pitsaa, sielläkin tietenkin pidimme aikamoista metakkaa ja huutelimme ohikulkijoille.

Pitsat syötiin esityspaikalla ja sitten alkoikin valmistautuminen illan näytökseen. Kaikki sujui tänään jokseenkin mainiosti ja yleisö oli hyvin mukana. Päivä oli rankka, mutta jäipä hyvä mieli.

Huomenna olisikin sitten kauhun hetket edessä, on nimittäin hammaslääkäriin aika. Melko hyvin olen hammaslääkärikammostani päässyt, mutta nyt onkin sitten lääkärinä aivan ennestään tuntematon henkilö ja se vähän jännittää, kun olen aina tottunut samalla tutulla ja turvallisella käymään. Mutta eiköhän se hyvin suju.

Nyt olen niin poikki, että taitaa olla aika kömpiä peiton alle ja katsoa muutama jakso Lostia ja nukahtaa.

(Kuva on äitienpäivältä, kun tänään ei ollut kameraa matkassa)

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Siellähän on ollut rempseää meininkiä.
Onnittelut näytelmän ensi-illasta ja hyvää jatkoa.

Laiza kirjoitti...

Niin, ensi-iltahan meillä oli jo kuudes päivä, tulevana tiistaina on jo viimeinen esitys. Ehkä sitten loppukesästä tulee vielä esityksiä, mutta niistä ei ole varmuutta.

En vain malta mennä nukkumaan, kun olen niin tyytyväinen tästä päivästä.