lauantai 7. kesäkuuta 2008

Tulipa siellä ostoksilla sitten käytyä. En löytänyt mieleisiäni housuja, joten ostin vain sitten kaikkea vähän pienempää. Marimekkoa myyvästä kaupasta uuden kukkaron ja tuollaisen pillerirasian, ajattelin että siihen on hyvä laittaa allergia- ja särkylääkkeitä laukkuun.

Anttilasta nappasin tällaisen ihanan purkin, en tiedä mitä siinä meinaan alkaa säilyttää, mutta oli niin söpö, että oli pakko ottaa matkaan.

Äsken meinasin hakea paikallisesta pitsaa, mutta sinne päästyäni huomasin, että kukkaro oli jäänyt kotiin. Yksi paikalla ollut näyttelijäkaveri tarjoutui lainaamaan rahaa, mutta ajattelin että parempi sittenkin jos sitä pitsaa ei ostakkaan.

Vähän on sellainen tylsistynyt olo, olisi mukava istua iltaa kavereiden seurassa, vaan kun ei niitä kauheasti täällä nyt satu olemaan. Noh, eiköhän tämä tästä.

5 kommenttia:

Mrs.Marple kirjoitti...

Ihan vain pakko kommentoida, kun tuon purkin takaa vilahteli kirjoja, että samojen kirjailijoiden teoksia löytyy myös meikäläisen hyllystä. Onkohan tuo Neil Gaimanin kirja suomennettu? (vai onko olemassa joku toinenkin kirjailija samalla sukunimellä?)

Laiza kirjoitti...

On tuo kirja tietääkseni suomennettu, taisi kulkea Unohdetut Jumalat -nimellä. Kai oot lukenut Prattchettin ja Gaimanin Good omensin (Hyviä enteitä tais olla suomeksi)?

Fanny kirjoitti...

American Gods on muuten tolkuttoman hyvä kirja! Suosittelen myös Neverwhere-opusta, Stardust on myöskin varsin käypää luettavaa.

Ja tuo Anttilan purnukkahan on oikein kiva!

Laiza kirjoitti...

Juu, Neverwhere löytyy myös hyllystä, samoin tuo Good omens ja Coraline. Stardustista en niin kamalasti kirjana välittänyt, mutta siitä tehty elokuva oli melko mainio.

Mrs.Marple kirjoitti...

On tuo Hyviä enteitä tuttu, luin sen jo joskus opiskeluaikoina. Omaan hyllyyn en oo valitettavasti vielä löytänyt. Mutta Pratchettejä löytyy pitkä rivi ja samoin Gaimanin Tähtisumua, Coraline, Neverwhere sekä Aarteita ja muistoesineitä.