perjantai 25. heinäkuuta 2008

Kiire, kiire, kiire

Tuntuu ettei yhtään ehdi hengähtää ja vain olla rauhassa. Eilen töissä näyttelijätoveri nykäisi hihasta ja sanoi, että tänään pitäisi mennä esittämään lyhyitä sketsejä johonkin tapahtumaan ja lupauduin sitten. Tänään meneminen ehti jo kerran peruuntua, mutta menimme sitten kuitenkin ja odotimme paikan päällä kaksi tuntia, että saimme esittää pikaisesti kokoon kyhäämämme lyhyen esityksen. Otti vähän päästä, kun hieno hellepäivä meni hukkaan tuolla tavalla, kohta pitää kuitenkin jo töihin ja töiden jälkeen olen sitten niin väsynyt varmaankin etten jaksa mitään.
Miehelle ehdotin makkaranpaistoa heidän mökillänsä, mutta siitä ei vielä tiedä. Mökillä on niin paljon muitakin käyttäjiä, että voi olla ettemme pääse sinne tänään.

Asuntoni on aivan järkyttävässä siivossa, koska en ole kertakaikkiaan ehtinyt tai jaksanut siivota ja se ahdistaa minua suunnattomasti. Töiden loputtuakaan viikon päästä en saa olla rauhassa, sillä sitten alkavat näytelmän harjoitukset ja esitykset taas. Onpa tämä nyt kiireinen ja toimelias kesä.

Naapurin kukista ehdin pari kuvaa näpsäistä:


Ei kommentteja: