keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

Uupumusta ja unikuvia

Tiedättekö, olen aivan lopen väsynyt. En saanut viimeyönä nukuttua, koska näin niin omituisia unia, joihin heräsin toistuvasti. Näin seinässä surisevan äänen, se oli aika hassua, siis nähdä kuulohavainto. Tuijotin sitä unissani varmaan vaikka kuinka kauan ja ainakin pariin kertaan uudelleen. Lisäksi kirjahyllyn takaa tuli värisevä hämähäkki, joka oli kämmenen kokoinen ja piti myöskin jotain ihmeellistä ääntä. Saa nähdä millaisia unia sitä ens yönä näkee. Lisäksi olin tietenkin kuumissani koko yön, koska olinkin polttanut itseni rannalla pahemmin kuin aavistin. Nyt punotus on onneksi jo laskeutunut, mutta iho on edelleen aika arka.

Tänään käväisin töiden jälkeen vielä yksin mökillä, mies ei jaksanut lähteä mukaan, eikä se haitannut ollenkaan, sainpa yksin kävellä ja ihailla autiota rantaa. Otin myös makkaraa mukaan, mutta en sitten jaksanutkaan alkaa sitä paistamaan. No mutta tässä nyt kuvia vielä tältä illalta, kohta kyllästytte näihin.
Meidän mökki, ei mikään silmänilo, mutta aivan kelpo mökki

1 kommentti:

Helinä kirjoitti...

Olen huomannut, että hellepäivien jälkeen kun on paljon oleillut auringossa saattaa seuraavana yönä nähdä kummallisia unia joista ei aina erota onko ne unta, valveunta totta vai jotain uniharhaa.

Ja kauniita rantakuvia ei voi olla liikaa. Nämä kuvat on kauniita!