tiistai 19. elokuuta 2008

Kesäkukkia


Pari erilaista versiota piirtelemästäni kukkakuosista.

Tänään on ollut laiska päivä, en ole tehnyt paljon mitään. Eilen oli puhetta miehen kanssa, että laittaisimme tortilloja ja niinpä sitten teimme. Ei todellakaan mitään laihisruokaa. Toisinaan tehdään sellaisia itse kasattavia versioita, mihin saa laittaa sisälle mitä tykkää, mutta yleensä laitetaan koko satsi uuniin. Sisälle tulee kanaa, taco saucea, ranskankermaa, ananasta ja cheddaria. Päälle sitten semmoinen hyvä cheddar-kastike ja lisää taco saucea ja loput ananaista ja kanasta jos jää. Nam. Huomenna syödään sitten loput.

Huomena on myös miehen synttäripäivä. En ole mitään lahjaa hankkinut, kun on ollut rahatilanne vähän heikko ja luulen, että mies arvostaa enemmän sitä, että annan sen olla rauhassa sorsanpyynnissä. Ehkä ostan turkinpippureita, niistä se tykkää. Tekisi myös mieli jonkinlainen kakku leipoa. En ole oikeasti koskaan leiponut oikein täytekakkua, kun en ole itse sellaisen ylin ystävä. Saapa nähdä mitä keksin.

4 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Hyviä nuo sinun kukkateoksesi.
Oletko koskaan ajatellut tarjota tämäntyyppistä mallia kangasmalliksi Marimekolle tai Tinlaysonille, tai Nansolle.
Kannattaa ottaa yhteyttä kankaansuunnittelun merkeissä.

arleena kirjoitti...

Pitää olla Finlayson.

Eija kirjoitti...

Pirtsakoita kuvia olet tehnyt :)

Laiza kirjoitti...

Arleena: Olishan se ihana päästä jotain kankaita suunnittelemaan. Aina kuitenki ite ajattelee, että ei oo tarpeeksi hyvä. Ehkä pitäis vain uskaltaa enemmän.

Eija: Kiitos :)