sunnuntai 7. syyskuuta 2008

Piristystä eteiseen

Hankein eteiseen pari hauskan näköistä koria pipoille ja huiveille. Cittarista 5e kpl.

Eilen käytiin miehen kanssa mökillä grillaamassa, mutta en sitten jaksanut kuvata siellä mitään. Illalla kävin vielä miehen luona katsomassa kissanpentua, jonka hän on ottanut. En ollut mitenkään suunnattoman innostunut tuosta kissan hankkimisesta, itse kun olen allerginen. Vaikka kissa toki olisi itsellenikin kaikkein mieluisin lemmikki. Olihan se ihana ja suloinen ja toivoisin niin että olisin jotenkin mystisesti immuuni sen pölyille ja hilseelle. Mutta en taida olla, kun kyllä siinä nenä alkoi vuotaa jo lyhyen vierailun aikana.

4 kommenttia:

Markka kirjoitti...

Voih, kissanpentu.
Ehkä vähitellen totut juuri tuohon kissaan? Siedätyshoitoa, niin on käynyt monelle.

Laiza kirjoitti...

Enpä tiedä, meillä on kuitenkin kotona aina ollut kissoja. Sinänsä tässä ei ole mitään ongelmaa, kun ei asuta yhdessä ja muutenkin vietetään enemmän aikaa minun luonani, mutta yhteen muuttaessa tuo sitten tulee eteen. Mulla kun on allergian lisäksi vielä tuo astma, niin ei se oikein hyvää tee. Yleensä aivastaminen myös laukaisee mulla astmakohtauksen, ja kissahan pistää aivastuttamaan. Oishan se ihana jos sen kanssa vois elää, mutta vähän kyllä epäilen.

Tiina kirjoitti...

Oih, ihana tuo kori! Melkein täytyy varmaan hipsiä tuonne Cittarin suuntaan... :D

Aika mielenkiintoinen veto mieheltä tuo kissan hankkiminen, jos kerta olet allergikko ja astmaatikko. Toisaalta kissat on kyllä niiiiin ihania, että ymmärrän miestäsikin.

Laiza kirjoitti...

Luulenpa ettei mies kauheasti ajatellut mitään sen kissan ottaessaan. Perinteiset putkiaivot "Otanpa kissan. Mitähän tuo nainen nyt räyhää, kissathan on söpöjä".