keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Huh, huh.

Olipas melkoisen yllätyksekäs päivä. Aamulla heräsin puhelimen soimiseen, outo numero, ajattelin että lehtikauppias. Vaan sielläpä tarjottiinkin työtä, kolmeksi kuukaudeksi vuorotteluvapaan sijaisuus ja vieläpä omalta alalta. Huih.

Kävin sitten päivällä haastattelussa ja huomenna selviää tulinko valituksi. Olen aika jännityksissäni. Kävimme äidin kanssa ravintolassa syömässä, mutta ei siitä syömisestä meinannut tulla mitään, kun niin jännitti. Äsken sain vasta syötyä toisen aterian tälle päivälle.

Kotona en ehtinytkään aamun jälkeen olla, muuta kuin sen että hain kameraan toisen objektiivin. Kävin vähän metsissä kuvaamassa, mutta olin niin yliaktiivinen, etten voinut oikein siihenkään keskittyä tarpeeksi. Sitten puoleksi tunniksi jakelemaan isäni vaalimainoksia ja sitten näytelmäpiirin tapaamiseen, jossa mietimme uutta näytelmää ensi kesälle ja nauroimme kovasti.

Näytelmäpiirin jälkeen jaoin loput vaalimainokset postilaatikkoihin ja menin vielä miestä moikkaamaan ja Gösseä silittelemään (siitä on tullut oikea sylikissa nyt kun sen päästä on varmaankin pyyhkiytyneet pois traumat lapsista jotka kohtelivat sitä melko kaltoin sen edellisessä kodissa, josta mies sen "pelasti").

Kotimatkalla ihailin kuutamoa ja kävin vielä veljen luona ja koitimme ottaa pari kuu-kuvaa. Ohjekirjaan perehtymättömyyden johdosta kuvat eivät tietenkään kovin häävejä olleet, joten otamme ehkä huomenna uusiksi paremmin pohjatiedoin. Eilen harmitti suunnattomasti, kun ei ollut kameraa mukana miehen luona, sillä kotimatkalla huomasin tien pientareella kököttämässä aivan valtavan huuhkajan. Ei siitä varmaan mitään hienoja kuvia olisi saanut, mutta olisipa tullut ikuistettua se hetki.

Nyt olen tosi väsynyt, mutta jännittää niin hirvittävästi saanko sen työpaikan, että en tiedä tuleeko ensi yönä uni ollenkaan.

Ei kommentteja: