sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Laiska lauantai

Tänään olen pääasiassa maleksinut ja ollut joutilaana. Vanhempien luona kävin taas kuvaamassa tinttejä lintulaudalta ja illemmalla miestä ja Göstaa moikkaamassa. Täytyy sanoa, että olen pahasti addiktoitunut tuohon kameraan ja se oli kyllä paras ostos pitkään aikaan. Raahaan sitä joka paikkaan ja mietin koko ajan mihin menisin seuraavaksi kuvaamaan. Tänään olisi ollut sopiva keli kuvata kuuta, mutta en nyt ollut sellaisella mielellä.

Hassua miten asioilla on aina tapana järjestyä. Vasta mietein, että miten saan tuon kameran ylipäätään maksettua ja olin varautunut todella kiristämään kukkaronnyörejä, mutta tuon työpaikan myötä sekin ongelma ratkesi kuin itsestään. Vaikka minulla on toisinaan paha tapa murehtia asioita ihan turhaan, niin silti pohjimmiltani luotan siihen, että kaikki vielä onnistuu ja kääntyy parhain päin.

Miehen luota ajelin ystävälle istumaan iltaa ja oli oikein mukavaa ja rentoa, vaikka keskusteltiin aika syvällisistäkin asioista. Enpä oikein tiedä mikä olisi parempaa, kuin viettää iltaa rakkaan ystävän seurassa teekupposen ääressä.

Ei kommentteja: