sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Joulukukat

Tänä vuonna meillä ei ole kotona joulutähteä, vaan hankimme tuon kauniin liljakimpun. Minusta se on oikein kaunis ja kivaa vaihtelua siihen perinteiseen joulutähteen.

Olen puuhaillut paljon ja kaikenlaista, en oikein pysy itseni perässä ja tuntuu, että jatkuvasti pitää olla jotain tekemässä. Ehkä olen sen vuoksi ollut aika kiukkuinen, kun luulen, että aika loppuu kesken ja kaiken pitäisi tapahtua HETI!

Tänään kävin miehen kotoa hakemassa riisipuuroon oikein käsittelemätöntä maitoa ja imurinpussit, joita pyysin miehen siskoa tuomaan kaupungista, kun eihän täältä pikkukylästä sellaisia saa, enkä viitsinyt jouluruuhkaan niitä vartavasten lähteä hakemaan. Olivat onneksi oikeanlaisia, vaikka piti vähän merkkiä arpoa. Nyt voin vihdoin tehdä joulusiivon loppuun, kun saan imuroituakin. Päivällä tuuletin lakanat ja tyynyt ja pesin paljon pyykkiä.

Lahjat on vielä paketoimatta, sillä suunnittelin pitäväni mukavan paketointi-illan miehen siskon kanssa tässä ehkä huomenna. Mies menee vielä työreissulle ja palaa tiistai-iltana. Tänään menen vielä ystävän luokse käymään ja vaihtamaan kuulumisia.

Ei kommentteja: