maanantai 15. joulukuuta 2008

Joululahjaostoksilla, muka

No joo, oon paha ihminen. Kävin muka ostamassa miehelle joululahjoja, mutta päädyinkin ostamaan itselleni kaikkea kivaa. Mut kun oli taas niin hyvissä alennuksissa!!!

Vihdoinkin sain tämän nanson siili-paidan itselleni. Kyttäsin sitä jo viime jouluna samasta kaupasta, josta sen nyt ostin (liekö peräti sama paita). Siitäkin oli hyvä alennus. Kokolapun mukaan sen pitäisi olla minulle auttamattomasti liian pieni, mutta ostin sen siitä huolimatta ja ajattelin antavani sen jollekin, jos se ei minulle mitenkään mahdu. Vaan sepä mahtuu ja on vieläpä aika mukava päällä! Tuohan on muka tarkoitettu pyjaman yläosaksi, mutta minä kyllä meinaan käyttää sitä ihan normaalina t-paitana.

Töissä oli ihanan rauhallista, kun suurin osa porukasta oli seminaarissa tai jo lomalla. Tuli kyllä sitten syötyä jostain kokouksesta ylijäänyttä ihanaa suklaakakkua, mutta en nyt piiskaa itseäni siitä sen enempää.

2 kommenttia:

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Minulla on tuo siilipaita pyjamana, sain sen joululahjaksi pari vuotta sitten. Se on kyllä aika söpö.

khr kirjoitti...

Ihana tuo keltainen paita! Siilipaitakin on söpö, mutta vierastan itse vaaleanpunaisen ja punaisen yhdistelmää. Se on vähän näitä juttuja, että näyttää muiden päällä kivalta mutta itse en vain osaa.