torstai 25. joulukuuta 2008

Joulun tunnelmiaTänään olen enimmäkseen oleskellut vanhempien luona ja kuvannut kaikenlaista. Oravakin näkyi kiipeilevän taas talon takaisessa metsikössä, mutta en saanut sitä ikuistettua kuitenkaan. Illalla olen tavannut rakkaita serkkujani ja saunonut heidän kanssaan. Olisin mieluusti vielä jäänyt iltaa viettämään, mutta väsytti niin kamalasti, että päätin suunnata kotiin. Huomenna ehdimme vielä toivottavasti nähdä.

Pukki oli oikein antelias ja sain kaikenlaista toivomaani ja sellaista mitä en edes ollut ymmärtänyt toivoa, mutta joka aivan varmasti tulee tarpeeseen. Kameraan sain kaukolaukaisimen ja tosiaan sen pikkukameran, jota blogissakin aikaisemmin hehkutin. Karkkia ei onneksi tullut yhtään. Serkut (siis ne kaksi läheisintä, joiden kesken lahjat vaihdetaan) olivat ihan toisistaan tietämättä ostaneet molemmat Taika-astioita ja vieläpä heidän vanhempansakin, jotka ovat kummejani.

Oikein mukava joulu on ollut ja kaikista eniten iloa olen saanut lahjojen antamisesta.

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Onkos teijän keittiöön tehty tuommonen ikkunaerkkeri? En oo tainnu käyä sielä ehkä ainakaan kymmeneen vuoteen. Teijän koto on ollu aina niin tunnelmallinen paikka. Ja jotenki semmonen satumainen.

Laiza kirjoitti...

Juu, erkkeri on ollut nyt jo aika monta vuotta. Se kyllä sopii tuohon keittiöön kuin nakutettu. Minäkin tykkään tosi paljon tuosta talosta ja pihapiiristä vielä enemmän. Siellä oli maailman ihanin lapsena leikkiä.

Nia kirjoitti...

Oi miten tunnelmallisia kuvia!