tiistai 9. joulukuuta 2008

Kiirettä

Töissä on ollut kiireistä, tuntuu että olen tehnyt miljoona asiaa ja koko ajan joku on kysymässä jotain ja kiskomassa hihasta. Mutta ihan kivaa se on ja tuntee itsensä kerrankin hyödylliseksi.

En ole tainnut kertoa, että meillä on työpaikalla maskotti. Vastapäisen kerrostalon ullakolla pesii huuhkaja, joka päivät tapaa istua siinä ikkunalla melko hievahtamatta. Alun perin huuhkajan ilmaannuttua ajattelimme, että se on täytetty ja toimisi pelotteena ullakolle pesiytyneille puluille. Sitten kuitenkin aloimme huomata, että joka päivä huuhkaja oli vähän eri kohdassa ikkunaa ja jos sitä oikein kauan tuijotti, niin saattoi huomata, että se käänsi päätä. Yhtenä päivänä näimme kun se kääntyi ihan selin ja suki itseään ja silloin olimme vakuuttuneita, että se elää. Eilen muutama työkaveri oli sitten nähnyt sen lentävän, joten saimme täydellisen varmuuden. Toimistossa kun oli niitäkin, jotka viimeiseen asti olivat sitä mieltä, että täytetty se on.

Tänään kävin töistä päästyäni kirpparilla ja löysin kaikenlaista mm. keltaisen kaulaliinan (joskaan se ei ole ihan täydellinen, mutta maksoi vain 50c, joten otin sen kuitenkin). Sitten löysin nuo alla olevat ihanat pikkulautaset 1e/kpl, eivät ne taida mitään merkkilautasia olla, mutta olivat niin kauniita, että pitihän ne mukaan ottaa.Ja ne ovat ihan kotonaan minun pienessä astiakaapissani, eikö niin! Sinne ne kuuluvat!

Kotiin tultuani olin ihan hirvittävän nälkäinen ja jääkaapissa oli onneksi toissapäiväistä ruokaa, jota sain nopeasti lämmitettyä. Se tosin oli makaronilaatikkoa, mitä en nyt kyllä sallisi itseni syövän kun koitan nopeita hiilareita vältellä, mutta oli niin kamala nälkä, että ei voinut mitään. Ruuan jälkeen nukahdin vahingossa tunniksi ja nyt toivon, että se ei liikaa piristänyt, jotta saisin yölläkin unen. Nukkumaan meno on kyllä tänään houkuttelevaa, kun löysin lisää Jim Dalen lukemia äänikirjoja kokoelmaani. Sen miehen äänen nukahtaa kyllä aivan takuuvarmasti.

Ei kommentteja: