sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Mamma mia mitä sontaa!!!

En sitten mennytkään illaksi miehen luokse, vaan ystävän kanssa katsottiin Mamma mia - musikaalielokuva ja voi miten se jättikään kylmäksi. Kuvittelin, että se olisi koskettava ja iloinen kokemus, mutta aika laihaksi jäi. Olisivat nyt edes valinneet sellaiset näyttelijät, jotka osaavat laulaa, ihan karmeaa kuultavaa oli. Katsoimme kuitenkin urhoollisesti loppuun saakka.

Ei uppoa minuun tuollainen huttu, ei sitten mitenkään päin. Onneksi ystävälläkin on aikalailla samanlainen elokuvamaku, niin saimmepa yhdessä taivastella elokuvan surkeutta. Olen kyllä monesti todennut, että kaikkein hauskinta on katsella niitä ihan totaalisen huonoja elokuvia, ainakin jos seura on oikea.

Sonnasta puheen ollen, asunnossani haisee jostain syystä viemäri. Tosin nyt aloin miettimään, että entä jos se ei olekaan viemäri, vaan johonkin lattiakaivoon on kuollut vaikka hiiri ja nyt se siellä mätänee. Ainut mahdollinen hajunlähde on saunan lattiakaivo ja kaadoin sinne vettä, mutta nyt haju tuntuu vain yltyneen. Ällöttävää. Tämän takia olen jo lähestulkoon polttanut perjantaina ostamani tuoksukynttilät.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Ja katoimpa minäki sontaa eilen. Lainasin Niinalta Tomb Raiderin ja en kyllä tykänny. Ainoa pelastus oli Daniel Craig joka siinä vilahteli. Tiesin kyllä että en siitä elokuvasta tykkää, mutta joku mielenhäiriö sitte tuli.

Anonyymi kirjoitti...

Lattiakaivo saattaa tosiaankin lemuta, jos se pääsee liian kuivaksi. Silloin sinne kannattaa kaataa vettä reilut määrät. Lorauta vielä perään tavallista väkiviinaetikkaa, niin johan haihtuu loputkin haisulit.

- satunnainen kävijä -