tiistai 20. tammikuuta 2009

Hitaat illat

Piirtelin aikani kuluksi ja iloksi punatulkun, en tiedä onko se kovinkaan oikeaoppinen, mutta kai sen linnuksi sentään tunnistaa. Illat tuntuvat taas loputtoman pitkiltä ja turhaudun välillä. Olisi kyllä oikeasti paljonkin tekemistä, mutta jostain syystä tiskaaminen ja imurointi eivät nyt inspiroi.

Oli ihanan valoisaa vielä kun tulin töistä kotiin, päivät alkavat selvästi pidentyä. Olen suunnitellut tekeväni itselleni jonkinlaisen viikko-ohjelman sitten kun työt loppuvat, jotta en jää vain sängyn pohjalle makoilemaan. Ei siitä mitään ankaraa tai orjallisesti noudatettavaa ole tulossa. Jos vain pistäisi jokaisen päivän kohdalle muutaman tehtävän, joiden järjestyksen saa sitten päättää.

Meinaan myös tehdä ihan vain taitojani kartuttaakseni ja hioakseni taittoharjoituksia ja uusia omat nettisivut. Ja tietenkin pitää piirtää ja kuvata niin paljon kun vain on mahdollista. Äidille pitäisi myös jonkinlainen sivusto rakentaa, joten kyllä sitä tekemistä ihan kivasti riittää. Harmittaa kun en ole oikein keksinyt hienolle joululahjaksi saamalleni muumikalenterille paikkaa seinältä, siihen olisi nätti merkata kaikki tehtävät.

2 kommenttia:

Täti kirjoitti...

Sulonen punatulkku, kyllä tunnistaa. Kuulostaapa hyvältä nuo suunnitelmat! Ihanaa kevättä ja valoa kohti mennään.

Sisustusunelmia kirjoitti...

Söpö tuo punatulkku:))