lauantai 24. tammikuuta 2009

Ihanat yöunet

Viime yönä sain pitkästä aikaa nukuttua kunnolla, tosin kipulääkkeiden avulla. Jalan hermokipu on viimeaikoina käynyt sietämättömäksi ja selkä on myös jomoillut. Tai siellä selässähän se varsinainen vika onkin, säteilee sitten tuonne jalkaan. Mutta olipa ihana vain nukkua ilman tuskailuja.Tänään olen oleskellut vanhempien luona ja kuvannut vaihteeksi kissoja ja lähiympäristöä. Sää oli oikein mainio. Äidin kanssa käytiin kirpparillakin, mutta en oikein löytänyt mitään. Halpa-hallista löysin ihanan finnwearin hameen, esittelen sen ehkä joskus.


Illaksi aijon tehdä pitsaa ja mennä ehkä miehen luokse jos jaksan. Tai sitten hän voi tulla tänne.

Olen alkanut miettimään, että jospa raahaisin vanhempien luota tänne kunnollisen sängyn ja luopuisin tästä levitettävästä futonisohvasta. Kirjahyllystä tekisi mieli rakentaa jonkinlainen sermi, jonka takana sänky voisi olla. Pitää vähän miettiä ja mittailla. Ehkä pyydän miehen siskon kanssani pähkäilemään, kun hänkin taas täälläpäin on käymässä.

2 kommenttia:

Näkymätön tyttö kirjoitti...

Onpa kauniita sinisiä kuvia :)
Tuli mieleen että jos selkäsi tulisi paremmaksi paremmalla sängyllä? Tai sitä varmaan mietit itsekin :) (inhoan sitä kun joku tule blogiini antamaan itsestään selviä neuvoja mutta näköjään en ole itse yhtään parempi :))

Laiza kirjoitti...

Juu, sitä juuri tässä mietinkin. Minulla on nyt ollut tämä futonisohvasänky jotain kolme tai neljä vuotta, eikä se varmaankaan ole tarkoitettu joka yö nukuttavaksi. Hirvittävän kätevä se kyllä on, kun sen voi näppärästi nostaa vieraille sohvaksi. Molempia tänne ei missään tapauksessa mahdu, joten se on sitten joko sänky tai vuodesohva.