sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Parempi mieli


Paljon parempi mieli jo, kun kävin miehen luona ja sain olla kainalossa ja silitellä Göstaa. Katseltiin netistä How did they do it? -pätkiä ja höpöteltiin. Olen yleensä vähän yliherkkä tiettyyn aikaan kuusta ja murehdin ihan liikaa kaikkea, mutta onneksi kainalohoito auttaa aina kaikkeen.

Maha on jostain syystä ollut parina iltana kipeänä. Olen kyllä syönyt vähän taas mitä sattuu ja juonut viikko sitten vanhentunutta maitoa, että ehkä se selittää jotain. Olen kyllä hirveän höveli noiden ruuan vanhaksi menemisten kanssa, minulle ei tuota mitään vaikeuksia syödä vähän vanhentunutta tavaraa. Jos se vain haisee ja maistuu normaalille ja on suht ok:n näköistä, niin en varmasti heitä hukkaan. Yleensä ei tule edes sitä päiväystä katsottua, vaan sen tuotteen ulkonäköä, kuitenkin niihin päivämääriin on jonkun verran sitä ylimääräistäkin laitettu, että ei se nakkipaketti tai ulkofile mene heti sillä päivämäärällä kuitenkaan huonoksi.

3 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Ihana kuva!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kuva!

Oikeasti kannattaisi olla aika tarkkana ruokien kanssa, sillä vaikka miten näyttäisi/maistuisi normaalilta niin haitallisia mikrobeja alkaa olla jo aikamoiset määrät ja voit saada ruokamyrkytyksen tms.!

Sisustusunelmia kirjoitti...

Kainalomyyryily on ihanaa <3