perjantai 16. tammikuuta 2009

Viikonloppu, ihanaa


Tänään meinaan oleskella rennosti ja käydä sitä Gösseä katsomassa ja ystävällä kylässä myös. Töissä olen tehnyt kivaa hommaa koko päivän, suunnitellut erästä esitettä ja taittanut sitä, oikein mukavaa puuhaa.

Löysin vasta äskettäin Alanis Morissetten viime vuonna julkaistun Flavors Of Entanglement -levyn ja olen nyt kuunnellut sitä koko illan ja se on oikein mainio. Kumpa äidin autossa olisi parempi cd-soitin niin voisin kuunnella sitä työmatkalla, mutta kun tuo siinä oleva sylkee kaikki poltetut levyt ulos ja valittaa. Että kuuntelen jatkossakin radiota, vaikka en erityisemmin tykkää siitä musiikista mitä YleX soittaa. ( Jos kuulen vielä kerrankin Jannan Go go get gonen, niin tulee ruumiita ).

Tuossa se uusi leluni on. Loppukuu onkin sitten elettävä jollain näkkärillä, sillä laskut ja tuo hankinta veivät tilin saman tien kun se tuli. Sen verran jäi, että juuri ja juuri pärjään kuun loppuun. Noh, ihan hyvä totuttautua jo nyt vähän köyhempään elämään, kun nuo työt loppuvat ihan justiinsa.

Huomenna menen kuvaamaan ja toivon saavani oravasta kuvia.

3 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Näkkäriä ja vettä..
Mutta kyllä on hieno! Varmaan pienen nipistyksen arvoinen. ;D

Sisustusunelmia kirjoitti...

Aikamoinen putki! <3 Annatko tarkempia speksejä, että mikä tuo ihanauus onkaan ;)

Laiza kirjoitti...

Tamron LD 70-300mm F/4,0-5,6 Di Macro se taisi olla. Aivan kelpo peli.