keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Eläimeksi syntyy, eläimeksi kasvaa ja eläimenä pysyy!

Tänään kävin katsomassa Gommia ja Pommia, siis Pedro Hietasta ja M.A. Nummista. Heillä oli konsertti Kokkolan talviharmonikka -tapahtuman yhteydessä. Koska olen kovasti lapsellinen ja minua huvittavat aikuiset miehet eläinpuvuissa, oli tämä päästävä näkemään. Työn puolesta pääsinkin ilmaiseksi konserttiin ja nauroin melkein vedet silmissä. Että sellaista kulttuuria tänään.

Äiti oli tullut kaupunkiin ja pääsinkin hänen kyydissään sitten konsertin jälkeen kotiin. Kotona ennätin olla vain hetken kun piti jo lähteä näytelmäharjoituksiin, jossa olikin sitten paikalla niin vähän väkeä, ettei päästy edes harjoittelemaan. Sen sijaan suunnittelimme kesällä tapahtuvaa lapinreissuamme. Odotan sitä ihan innoissani.

Harjoitusten jälkeen olen lähinnä näprännyt uutta puhelinta ja koittanut päästä sisälle sen sielunelämään. Mummulle vein pari kerää ihanan vihreää lankaa polvisukkia varten.

Huomenna on viimeinen työpäivä tältä erää, vähän on haikea mieli. Kerkesin jo kovasti tykästyä tuohon paikkaan ja työkavereihin. Toivottavasti jonkinlaista jatkoa on jossain välissä luvassa.

1 kommentti:

Sisustusunelmia kirjoitti...

Varmasti mainio oli tuo konsertti:)