lauantai 14. helmikuuta 2009

Herkuttelua

Tänään käytiin äidin kanssa mummulla, kun annoin hänelle ison kassillisen kirpparilta ostamaani vihreää lankaa. Niistä hän aikoo kutoa minulle aika mukavan näköisen topin.


Mummulailua ennen kävimme ruokakaupassa naapurikunnassa, sekä kynttiläostoksilla My Dreamhome:ssa, ostin ihanan mausteisia kynttilöitä, joita en ole kyllä vielä testannut. Ennen nukkumaan menoa pitää kyllä ehdottomasti kokeilla.

Kävin myös parturissa ostamassa oikein kunnollista shampoota hiusvärini turvaksi. Se oli jo kovasti haalistunut, niin tänään pistin sitten uudestaan värin päähän. Toivottavasti tuo shampoo nyt auttaa säilyttämään tämän värin kauemmin.


Kauppareissulta tarttui mukaan suloinen ystävänpäiväkakku. Sitä maisteltiin vanhempien kanssa ja meinaan vielä tänään kiikuttaa loput ystävän luokse ja maistatuttaa sitä hänelläkin.Kahvittelun jälkeen oli mukava käydä pihalla käyskentelemässä. Saima näytti kieltä ja sai sitten taas vaihteeksi hepulin ja singahti puuhun.


Illalla mies tuli seurakseni ja joimme kahvit ja maistelimme bebejä, jotka olin ostanut jo edellisenä päivänä. Ne ovat kyllä ehdottomasti lemppareitani. Sen jälkeen makoiltiin kainalokkain ja taidettiinpa nukahtaakin hetkeksi.


5 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Olipas upeita kuvia!
Kiitos ja hyvää blogiystävänpäivää!

Rita kirjoitti...

Tuntupa kivalta päivältä kuvien kera!

Bullukat kirjoitti...

Ai, ai, onpa herkullisia kuvia. Bebet ovat minunkin suosikkejani.

Ihana tuo Saiman kielennäyttämiskuva :)

Sisustusunelmia kirjoitti...

Voi tuota Saimaa, hän on aivan valloittava :D

Anu kirjoitti...

Ihana penkki, ihana radio ja ihana kieltä näyttävä kisu kinoksen takana! Kuvat saivat suupieleni korviin. =)