tiistai 17. helmikuuta 2009

Valkoista

Tänään maisema oli ihmeen kaunis ja valkoinen. Minulla ei ollut kuin pikkukamera matkassa ja koitin sillä räpsäistä työpaikan vastapäisestä puistosta kuvan. Toivon, että valkoisuus säilyisi viikonlopulle saakka, niin voisin lähteä ison kameran kanssa retkelle kuvaamaan lumisia puita.

Bussilla matkustamisessa on se hyvä puoli, että voi täysillä keskittyä maisemiin. Tänään tuntui kuin jokaisen mutkan takaa olisi avautunut uusi satumetsä, puut olivat niin kauniita, että ihan masennuin kun en päässyt niitä heti kuvaamaan.

Illan olin miehen luona. Göstalla oli niin iltavilli, ettei se ollenkaan rauhoittunut syliin. Siitä on tullut kyllä jo iso ja painava rötkäle.

Huomenna pitäisi käydä ostamassa ehkä uusi puhelin. Tuo nykyinen on miehen vanha työpuhelin ja se alkaa tosissaan vedellä viimeisiään. Nyt parina päivänä siihen ei ole saanut soittaesssa yhteyttä. Haluan jonkun ihan yksinkertaisen puhelimen, ei mitään ylimääräistä. Haluan vain, että se on nätti, eikä tuollainen rumilus kuin tuo nykyinen. Hintakattona on ehdottomasti 100e, sen enempää en ala puhelimesta missään nimessä maksamaan.

2 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Olisipa tuollaiset näkymät työhuoneen ikkunasta, kaunista. Vuodenaikojen mukaan ihanaa vaihtelua.

Sisustusunelmia kirjoitti...

Upea maisema on sinulla ollutkin katsottavana. Kaunis ja vaalea :)