maanantai 2. maaliskuuta 2009

Ihan tavallinen sunnuntai

Tänään olen viettänyt aika perinteisen sunnuntain. Käyskennellyt vanhempieni pihamaalla ja kuvannut, vieraillut ystävän ja serkun luona ja maleksinut miehen kanssa.

Olen suunnitellut päässäni kaikenlaista hauskaa pääsiäisaskartelua ja muutenkin olisi hirvittävä hinku päästä tekemään käsillä jotain. Yritin tänään piirtää, mutta ei siitä tullut oikein mitään ja turhauduin valtavasti.

Kävin myös tutkailemassa ystävän muurahaisongelmaa ja heittämässä häntä iljettäneen hiirenraadon (kissat tappaneet) lumipenkkaan. Muurahaisia vastaan voitimme nyt ainakin yhden taistelun, myrkytyksen jälkeen ei tavattu ainuttakaan elävää. Ansoitimme myös jatkoa ajatellen muurahaisten kulkureitin, joten ne toivottavasti häviävät kokonaan. Tilannetta seurataan.

Ette muuten uskokaan miten ihanaa on tavata ihmisiä, kun on viikon maannut neljän seinän sisällä kuumeessa.

Pistin myös tässä eräänä päivänä hakemuksen yhteen työpaikkaan, joka vaikuttaisi oikein mukavalta. Toivottavasti pääsisin haastatteluun.Vanhempien pihalla on tuollainen hauska pajuhäkkyrä. Olisi kiva itsekin opetella tekemään pajutöitä. Ajattelin, että nyt työttömänähän minulla olisi aikaa vaikka sinne keramiikkaankin taas mennä, mutta toisaalta en tiedä jos taas yhtäkkiä joudun hommiin. En oikein ole selvillä rahatilanteestanikaan tai siis siitä milloin saan ensimmäiset työttömyyskorvaukset. Pitää nyt vain koittaa elää säästäväisesti.

1 kommentti:

Rita kirjoitti...

Ensimmäinen mahtava kevätpäivä - kuvistakin sen aistii.