sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Pitkä päivä

Tänään (tai siis eilen) on kyllä tuntunut siltä kuin olisin elänyt useamman päivän yhden päivän sisällä. Mies herätti aamulla ja kehotti minua lähtemään pihalle kuvaamaan, kun oli niin kaunis ilma. Niinpä sitten meninkin vanhempien luokse ja seikkailin taas Saiman ja oravan kanssa.

Kävin myös mummun siskoilla kuvaamassa erästä taulua, josta he halusivat printin annettavaksi jollekin tuttavalleen. Siellä viivähti sitten pitempään, kun juttua riitti ja ruokakin oli katettu pöytään.Sitten taas vanhempien luokse juomaan kahvit ja sieltä ajoinkin sitten rannalle kuvaamaan. Takaisinpäin ajaessani isä soitti, että mökkimme läheisyydessä oli parvi joutsenia jäällä lepäämässä, joten seuraavaksi sitten sinne. Joutsenet olivat sen verran kaukana, että kovin kaksisia kuvia en niistä saanut, mutta katsotaan jos vaikka huomenna saisin jonkun kuvan julkaistua.

Sitten kotiin syömään miehen kanssa eilistä pitsaa ja oleilemaan hetki rauhassa. Ystävän luokse käymään ja sieltä sitten taas miehen luokse, jossa tulikin sitten oltua yhteen asti yöllä (mies menee normaalisti paljon aikaisemmin nukkumaan, joten olin ihan yllättynyt). Sitten taas ystävän luokse, josta tulin vasta äsken, kello kolme yöllä. Että tohinaa on tälle päivälle riittänyt, mutta on oikein onnellinen olo.

1 kommentti:

Sisustusunelmia kirjoitti...

Ihania luontokuvia:) Ja Saima <3