maanantai 27. huhtikuuta 2009

Kesän tuoksua

Ulkona tuoksuu sateen jälkeen ihanalta, tuntuu jo kesän tuoksu nenässä. Kivaa. Tänään käytiin äidin kanssa muutamalla kirpparilla, mutta eipä näkynyt sen tyylistä pöytää mitä etsiskelin. Pinnatuoleja kyllä oli, mutta ihan törkeän hintaisia ja uusia, minä kun tahtoisin vanhoja ja käytetyn näköisiä.

Ruokakaupasta mukaan tarttui tuo perhoskämmekkä, joka oli puoleen hintaan. Kiva sekin. Toivottavasti en saa sitä tapettua.

Illalla nukahdin muutamaksi tunniksi ja kävin sitten ystävän luona katsomassa jääkiekkoa. Nyt kuitenkin väsyttää mukavasti, joten taidan piakkoin mennäkin nukkumaan.

Päässä on vähän migreeniolo. Kyllä pitäisi siihen se lääkitys hommata, kun tämä on nyt nähtävästi alkanut yleistymään. Vasta oli viime viikolla hirveä migreeni ja siitä ei ole kauaakaan kun oli jo tuloillaan, mutta ehdin sitten särkylääkkeillä sen estää.

6 kommenttia:

Nia kirjoitti...

Pinnatuoleja on varmasti vaikea nykyään löytää kun moni niitä etsiskelee :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka vanhoja tuoleja ja pöytää sinä etsiskelet?
Tiedossa ois noin 30 vuotta "vanhat", mutta hinta ei kyllä päätä huimais... (Yli 50v vanhoja ei halvalla ole myynnissä missään).

Laiza kirjoitti...

En minä mitään kovin vanhoja, semmosia käytetyn oloisia vaan.

Markka kirjoitti...

Mä olin sen verran hölmö/hullu/superrohkea et lävistin itse itseni :D
Mulla oli 1.2mm injektioneuloja. Sellasella tein reiät. Nyt oon ihan tyttö ku on korvikset!

Laiza kirjoitti...

Oho, Markka oot ihan hardcore! Äipältä sais kyllä varmaan neuloja, jos tohtis ite pistää reiät. Mutta pitääkö niihin sitte olla ne jotku hoitonapit? Kysyy hän, jota ei oo ikinä lävistetty mistään kohdalta.

Markka kirjoitti...

No, tässä kohdassa mun hulluus lisäänty ja tungin korviksiksi 1.6mm korut :D Sattu, en sinänsä voi suositella.

Jotku nappikorvikset ois varmaan hyvät ekaksi, ei roikkuvat.